Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Do 14 – 18 dec 2017.

Prima genoten van deze perfecte B&B.
Bijzonder compleet / uitermate gastvrij en flexibel.
Een onovertroffen ontbijtservice met super slaapcomfort.
Dat wordt echt afzien bij een volgende B&B.
Tenslotte geboft met mooi weer en nog lekker gewandeld .
Een kei in de Keijenborg.
Herma / Han Koorenvaar, Delft

2- 3 december 2017 ( Vorden Braamt ).

Blokhut en locatie uitermate geschikt voor Pieterpad wandelaars.
Van alle gemakken voorzien, prima bedden, heerlijk ontbijt compleet ingericht.
Haal en brengservice en enorm gastvrij.
Vandaag op naar Braamt.
MichelleDicke en Moeder.  (uit Bleiswijk)

Hi Elly, wat was het heerlijk bij jullie. Een geweldige blokhut, met alles erin wat je maar kunt bedenken. Spelletjes, boeken, wandelroutes. Een heel fijne, mooie en rustige plek, met een ontbijt, waar je een puntje aan kunt zuigen. Het ontbreekt je aan niets, alleen aan tijd om nog wat langer te blijven.
Dank je wel voor alles, groetjes Elma en Michael, Den Haag.

Beste Ab en Elly,

We hebben heerlijk genoten in jullie schitterende bed en breakfast.
Heerlijk rustig in de Achterhoekse natuur.
Het ontbijt was echt top en ook nog genoeg voor een lunchpakket.
We komen zeker nog een keer terug.

Groetjes, Lex en Yvon

Elly

Heerlijk verblijf gehad bij B&B de Zilverberg. Wat een gezellige en knusse blokhut. En natuurlijk een heerlijk uitgebreid ontbijt. Dat komt goed van pas als je het Pieterpad aan het lopen bent. Genoeg energie opgedaan voor weer een dag wandelen. Jammer eigenlijk dat we maar een nacht konden blijven. Maar wie weet.

Groetjes,
Guus en Anke

Beste Elly en Ab,
 We hebben genoten van je knusse en super verzorgde blokhut. Gezellig ingericht, heerlijke bedden en lekker stoelen. Het ontbrak ons aan niets. Je ontbijt is heerlijk en uitgebreid. De zelf gemaakte thee, kruiden en presentjes maken het speciaal.We hebben veel gehad aan je adviezen om dingen te bekijken in de omgeving., wat zeer de moeite waard was. Jammer dat het te koud was om te fietsen.
Bedankt voor alles en groeten
Jan en Mimi Goossens
Hoeven

 
 
Hallo Ellie en Ab

Zoals wij al eerder mochten ervaren is het wederom een feestje geweest een paar daagjes bij jullie te zijn, al zijn we na een fiets- of wandeldag met onze slijtende knietjes niet altijd meer optimaal, het trappetje omhoog naar bed is goed te doen, dit is het enige waarover iemand zou kunnen zeuren, als je over de tachtig bent misschien?

Voor alles wat je verder kunt bedenken een hele dikke vette plus, het ontbijt is voor ons legendarisch, meer als voldoende om een lunchpakketje extra te maken, helemaal gezellig geserveerd in je huisje, want vergis je niet, je hebt een eigen blokhut, alles aanwezig wat je kunt verzinnen, en meer.

Weet wel dat je je dient te gedragen als een beschaafd gast, geen gezeik of moeilijke regels, doe maar gewoon zoals je bent, maar doe het normaal, hier houden wij ook van, lekker een biertje en een wijntje, gewoon gezellig, en als je liever gaat motorrijden weet Ab de mooiste routes, ook naar Duitsland.

Ook wandelen en fietsen is in deze omgeving een groot genoegen, lekker eten kan overal, maar niet vaak zo gezellig als hier in de Achterhoek.

Wat is er nog meer te vermelden, ik zou zeggen, zoek het lekker zelf uit naar je eigen smaak, er is meer als zat, veel plezier, en hopelijk nog vele jaren genieten bij De Zilverberg, Anneke en Ad uit Zaandam.

Dat was een beetje ons verhaal Ellie, ik kan nog wel meer schrijven, maar om te beginnen moet het maar even zo, als het mag lukken zien we elkaar weer in het voorjaar, en hopelijk zal de gezondheid zo goed blijven als mogelijk.

Welgemeende groeten van:
Anneke en Ad Kruijt.

  Lieve Elly
Wat een prachtige plek. Knus blokhut/ hutje in de details verzorgd.
Heerlijk ontbijt. Wij konden helaas maar een nacht blijven (Geen oppas kinderen)
Volgende keer maar wat langer blijven.
Wij hebben ook heerlijk gegeten bij Coens Bistro na het diner kregen wij een kop koffie aangeboden na het laten zien van Elly visitekaartje.

Groetjes  Arjen Tineke van de Vaart

Beste Ap en Elly
Vanwege een familie feestje zaten wij een aantal dagen in de Achterhoek.Jullie B&B heeft er voor gezorgd dat wij een lang weekend hebben kunnen genieten.Ook hebben wij op aanraden van Elly heerlijk gegeten bij Coens Bistro.

Nog bedankt voor de gastvrijheid.
Gerard en Marlisa Ehringfeld.

Beste Ap en Elly.
Het was hier best toeven.
Rustig vrij en mooi uitzicht.
bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt.

Groetjes Fam. Kooistra

Hallo Ap en Ellt

Heerlijk huisje met alles er op aan.
Prachtig omgeving zelfs met regen?
Hartelijke ontvangst en een heerlijk ontbijt.
We komen terug maar dan met de motor.

Bedankt, Groeten Henk en Marian Oude Wetering